Мій кабінет
Каталог роботодавців
  • Інше
  • 51 вакансий
  • Аптеки
  • 232 вакансий
  • Виробництво
  • 16 вакансий
  • Маркетинг
  • 31 вакансий
  • Медицина
  • 367 вакансий
  • Продажі
  • 276 вакансий
Рекомендуємо книгу
7 граней/таланту

Книга «7 граней/таланту» Білла Бонстеттера та Ешлі Бауерс практично недоступна широкому читачеві, оскільки видана обмеженим тиражем під егідою TTI Success Insights Ukraine. Її неможливо знайти на ринку «Петрівка», її неможливо придбати у книгарнях, хоч тема дуже важлива – як розкрити свій талант? І як розкрити таланти своїх підлеглих?

Повний посібник із кар’єри в галузі охорони здоров’я (частина 3)

Радіологічні техніки
Техніки-радіологи проводять діагностику, наприклад рентген. Ця робота часто виконується в лікарнях або кабінетах лікаря. Найчастіше це повний робочий день і може вимагати роботи вночі та у вихідні дні.

За даними BLS, у травні 2020 року середня річна зарплата техніків-радіологів становила 63 710 доларів США, або 30,63 доларів США на годину. Це означає, що близько половини працівників цієї професії заробляли більше, а половина — менше.
Прогноз кар'єри для радіологів

За даними BLS, з 2020 по 2030 рік очікується зростання зайнятості радіологів на 9%. Оскільки діагностичне тестування є важливою частиною охорони здоров’я, очікується, що ці роботи будуть постійно зростати.

BLS пояснює, що радіологічні технічні спеціалісти, які мають сертифікати в різних областях і закінчили акредитовані програми, можуть мати найпозитивніші кар’єрні перспективи.
Навички, необхідні для радіологів

Деякі навички, якими повинні володіти радіологи, включають:

Вміння добре працювати з пацієнтами та іншим медичним персоналом
Увага до деталей під час діагностичного процесу
Математичні та технічні здібності
Витривалість, щоб працювати на ногах і піднімати речі, коли це необхідно

Вимоги до освіти для радіологів

За даними BLS, технікам-радіологам часто потрібен вчений ступінь. Деякі штати також можуть вимагати сертифікації або ліцензії для радіологів.

Студенти, які хочуть стати техніками-радіологами, вивчають такі предмети, як патологія, анатомія, оцінка зображень, догляд за пацієнтами, радіаційна фізика та захист. Їх курсова робота відбувається в аудиторії та в клінічних умовах.
Варіанти роботи для радіологів

Техніків-радіологів іноді називають рентгенографами або рентгенівцями. У цій галузі є куди рости до керівних посад, таких як головний технік.
Помічники соціальних і соціальних служб

Асистенти з соціальних служб допомагають надавати підтримку в багатьох сферах, як-от реабілітація, соціальна робота та психологія. Оскільки охорона здоров’я та соціальні послуги настільки взаємопов’язані, асистенти соціального та соціального обслуговування можуть отримати шанс змінити здоров’я та загальний добробут своїх клієнтів.

Вони допомагають клієнтам отримати необхідну допомогу, починаючи від орієнтування в Medicaid і закінчуючи щоденними потребами, такими як їжа та особиста гігієна.

Співробітники в цій сфері можуть працювати в приватних організаціях, некомерційних організаціях, державних організаціях або закладах охорони здоров’я. Помічники з соціальних і соціальних служб зазвичай працюють повний робочий день, іноді у вихідні та ввечері.

За даними BLS, середня річна заробітна плата помічників із соціальних і соціальних служб станом на травень 2020 року становила 35 960 доларів США, або 17,29 доларів США на годину. Це означає, що близько половини працівників цієї професії заробляли більше, а половина — менше.
Перспектива кар'єри для помічників із соціальних і соціальних служб

Збільшення потреб у медичному обслуговуванні серед старіючого населення є однією з причин, чому BLS прогнозує, що з 2020 до 2030 року кількість працівників соціальних і соціальних служб збільшиться на 17%.

Згідно з BLS, очікується, що перспективи працевлаштування будуть особливо хорошими для помічників із соціальних і соціальних служб, які мають ступінь охорони здоров’я в акредитованому закладі.
Навички, необхідні для помічників із соціальних і соціальних служб

Деякі з найважливіших навичок, необхідних для помічників із соціальних і соціальних служб, включають:

Співчутлива особистість у стресових ситуаціях
Сильні організаційні та комунікативні навички
Уміння вирішувати проблеми та керувати своїм часом
Міжособистісні здібності перед обличчям часом складних обставин

Вимоги до освіти для помічників із соціального та соціального обслуговування

Помічники з соціальних і соціальних служб мають різні освітні вимоги для працевлаштування. BLS пояснює, що навіть якщо вчений ступінь не є обов’язковою вимогою, для цієї посади зазвичай є сертифікат або ступінь асоційованого спеціаліста в галузі людських послуг.

Більше того, освіта може допомогти вам отримати додаткові обов’язки та збільшити ваші шанси на просування в цій галузі.
Варіанти роботи для помічників із соціальних і соціальних служб

Існує багато назв посад у тій самій сфері, що й помічники з соціальних і соціальних служб. Згідно з BLS, деякі з цих позицій включають:

Помічник консультанта з залежностей
Помічник по роботі з кейсом
Помічник сімейної служби
Клінічний помічник із соціальної роботи
Обслуговуючий працівник
Помічник соціальної роботи

Асистент ерготерапії

Асистенти з ерготерапії допомагають пацієнтам отримати повсякденні навички, необхідні їм після травми, хвороби або старіння. Іноді вони мають власні офіси, але також можуть працювати в лікарнях, будинках престарілих або інших закладах охорони здоров’я.

Часто це штатна посада.

За даними BLS, станом на травень 2020 року середня річна зарплата асистентів трудотерапії становила 60 950 доларів США, або 29,30 доларів США на годину. Це означає, що близько половини працівників цієї професії заробляли більше, а половина — менше.
Перспектива кар'єри для асистентів ерготерапії

Оскільки старіння населення збільшує медичні потреби, очікується, що з 2020 по 2030 рік зайнятість асистентів з ерготерапії збільшиться на 34%, згідно з BLS.

Значне зростання найму в цій галузі означає, що перспективи працевлаштування в цій галузі дуже сприятливі і, ймовірно, будуть такими протягом багатьох років.
Навички, необхідні для асистентів ерготерапії

Асистентам трудотерапії потрібні такі навички, як:

Міжособистісні здібності та співчуття до пацієнтів
Фізична витривалість для допомоги пацієнтам
Здатність зосереджуватися на деталях і залишатися гнучкими з кожним новим пацієнтом

Вимоги до освіти для асистентів ерготерапії

Асоційований ступінь зазвичай потрібен для асистентів ерготерапії. Громадські коледжі та технічні та професійно-технічні школи часто мають програми ерготерапії.

Практична робота на місцях також може знадобитися для роботи асистентом з ерготерапії. Ви можете знайти такий досвід, шукаючи програму, яка пропонує можливості екстернату.

Згідно з BLS, багато штатів також вимагають від вас успішно скласти іспит Національної ради з сертифікації з ерготерапії (NBCOT), щоб працювати асистентом з ерготерапії.
Варіанти роботи для асистентів ерготерапії

Асистенти з ерготерапії можуть мати можливість просуватися та стати ерготерапевтами, коли вони отримають додаткову освіту.
Сестринська справа

Медсестри є основою галузі охорони здоров’я. Вони допомагають пацієнтам і лікарям, надаючи низку послуг, як-от надання допомоги та навчання.

Дипломовані медсестри зазвичай працюють повний робочий день у лікарнях, будинках престарілих та інших закладах охорони здоров’я. Вони часто повинні бути доступні цілодобово, коли вони чергують. Робота ввечері та у вихідні дні є звичним явищем у цій сфері.

За даними BLS, станом на травень 2020 року середня річна зарплата зареєстрованих медсестер становила 75 330 доларів США, або 36,22 доларів США на годину. Це означає, що близько половини працівників цієї професії заробляли більше, а половина — менше.
Перспективи кар'єри медсестер

За даними BLS, з 2020 по 2030 рік кількість зареєстрованих медсестер збільшиться на 9%.

Оскільки медсестри є важливою частиною більшості медичних організацій, потреба в цій посаді, ймовірно, з часом зростатиме.
Навички, необхідні для медсестер

Дипломовані медсестри повинні мати такі навички, як:

Відмінні організаційні та комунікативні навички
Здатність бути співчутливим і емоційно стабільним
Витривалість і фізична сила
Здатність критично мислити та зосереджуватися на деталях

Вимоги до освіти для медичних сестер

Щоб стати медичною сестрою, можна отримати кілька освітніх шляхів. Існують програми медсестер, які надають ліцензії, необхідні для цієї посади. Ви також можете отримати ступінь доцента або бакалавра.

Ваші вимоги до освіти залежатимуть від того, чи хочете ви стати зареєстрованою медсестрою (RN) чи ліцензованою практичною медсестрою (LPN). Зазвичай вам потрібно закінчити один рік навчання, щоб стати LPN. Щоб стати RN, вам знадобиться від двох до чотирьох років навчання. RN, як правило, повинні отримати ступінь до асоційованого спеціаліста та, можливо, ступінь бакалавра залежно від вимог роботодавця. Вирішуючи, який шлях вибрати, важливо враховувати, що RN зазвичай мають більшу відповідальність і, як наслідок, вищу оплату.

В усіх штатах і на територіях США медсестри повинні закінчити затверджену програму медсестринства та скласти іспит на отримання ліцензії Національної ради (NCLEX-RN або NCLEX-PN для ліцензованої практичної медсестри). Залежно від штату вашого проживання можуть існувати інші вимоги до ліцензування. Для отримання додаткової інформації про вимоги штату ви можете відвідати Національну раду державних рад медсестер.
Варіанти роботи для медсестер

Дипломовані медсестри можуть працювати за різними спеціальностями. Приклади включають медсестер-генетиків, медсестер реабілітації, медсестер залежностей та медсестер реанімації.
Облік охорони здоров'я

Якщо вам подобається працювати з цифрами і ви любите охорону здоров’я, вступаючи в сферу бухгалтерського обліку охорони здоров’я, ви можете розглянути можливість продовжити кар’єру в галузі бухгалтерського обліку охорони здоров’я.

Кар’єрний шлях у цій галузі передбачає навчання, як допомогти організаціям охорони здоров’я відстежувати фінансову інформацію, перевіряти точність фінансових даних і створювати фінансові звіти.

За даними BLS, станом на травень 2020 року середня річна зарплата за бухгалтерію, бухгалтерію, аудит у галузі охорони здоров’я та соціальної допомоги становила 41 100 доларів. Це означає, що близько половини працівників цієї професії заробляли більше, а половина — менше.
Перспективи кар’єрного росту для бухгалтерів охорони здоров’я

За даними BLS, з 2020 по 2030 рік кількість працівників бухгалтерії, бухгалтерії та аудиторів скоротиться на 3%.
Навички, необхідні для бухгалтерів охорони здоров’я

Бухгалтери охорони здоров’я повинні мати такі навички, як:

Зручна робота з числами
Вміння працювати з комп’ютером, включаючи електронні таблиці та відповідне програмне забезпечення
Відмінні організаційні та комунікативні навички
Здатність критично мислити та зосереджуватися на деталях

Вимоги до освіти для бухгалтерів охорони здоров'я

Більшість бухгалтерів і аудиторів потребують вищої освіти, але також можуть навчитися деяким своїм навичкам на роботі. Під наглядом іншого досвідченого працівника нові клерки можуть навчитися виконувати свої завдання. Основні навички математики та комп’ютера важливі для цієї посади, на додаток до знання електронних таблиць і бухгалтерського програмного забезпечення.
Варіанти роботи для бухгалтерів охорони здоров’я

Фахівці в цій галузі зазвичай працюють у кабінетах лікарів, лікарнях, закладах охорони здоров’я, а також у медичних і страхових компаніях. Випускники асоційованих ступенів зазвичай можуть розраховувати на посади початкового рівня, такі як бухгалтери, бухгалтери та помічники бухгалтерів.
Асистенти фізичної терапії

Асистенти та помічники фізичної терапії працюють із фізіотерапевтами, щоб допомогти пацієнтам відновити свою рухливість, одночасно справляючись із болем після травми чи хвороби. Асистенти ФТ знаходяться під наглядом фізіотерапевтів і працюють разом з ними в офісі чи лікарні.

Ця роль передбачає проведення багато часу на ногах і пересування під час роботи з пацієнтами та встановлення обладнання, яке полегшить їх лікування.

За даними BLS, станом на травень 2020 року середня річна зарплата асистента фізичної терапії становила 59 770 доларів США, або 28,74 доларів США на годину. Це означає, що близько половини працівників цієї професії заробляли більше, а половина — менше.
Перспектива кар'єри для асистентів фізичної терапії

За даними BLS, з 2020 по 2030 рік кількість зайнятих асистентів фізичної терапії зросте на 32%. Це набагато швидше, ніж у середньому.
Навички, необхідні для асистентів фізичної терапії

Медсестри-асистенти фізичної терапії повинні мати такі навички, як:

Повинен отримувати задоволення від допомоги людям і тісної співпраці з ними
Здатність бути співчутливим і емпатійним
Витривалість і фізична сила, а також комфортне використання рук
Здатність бути організованим, вести точні записи та ретельно виконувати письмові та усні інструкції

Вимоги до освіти для асистентів фізичної терапії

Існує більше ніж один шлях стати асистентом або помічником у фізіотерапії. Помічникам фізичних терапевтів зазвичай потрібен диплом про середню освіту або його еквівалент, а також навчання без відриву від роботи, яке може тривати від одного тижня до місяця. Штати не вимагають, щоб помічники PT мали ліцензію.

В усіх штатах асистент фізичної терапії повинен мати ліцензію або сертифікацію, що зазвичай вимагає закінчення акредитованої програми асистента фізіотерапії. Асистентам ФТ також необхідно скласти Національний іспит з фізичної терапії для асистентів, який проводить Федерація державних рад з фізичної терапії. Деякі штати можуть також вимагати, щоб заявники сдали іспит на закони штату, які регулюють практику асистентів фізичної терапії, пройшли перевірку кримінального минулого та мали принаймні 18 років. Асистентам фізіотерапевта також може знадобитися пройти курси підвищення кваліфікації, щоб зберегти свою ліцензію. Уточніть у своїй державній раді конкретні вимоги до ліцензування.
Варіанти роботи для асистентів фізичної терапії

Асистенти фізичної терапії працюють з фізіотерапевтами та іншими асистентами фізіотерапії. Деякі працюють у нічний час і у вихідні, оскільки багато відділень і клінік PT пропонують подовжені години, щоб задовольнити потреби своїх пацієнтів.
Респіраторні терапевти

Респіраторні терапевти доглядають пацієнтів, які мають проблеми з диханням через хронічні респіраторні захворювання, такі як астма або емфізема.

За даними BLS, станом на травень 2020 року середня річна зарплата респіраторного терапевта становила 62 810 доларів США, або 30,20 доларів США на годину. Це означає, що близько половини працівників цієї професії заробляли більше, а половина — менше.
Перспективи кар'єри для респіраторних терапевтів

Очікується, що з 2020 по 2030 рік зайнятість респіраторів зросте на 23%, згідно з BLS37. Це набагато швидше, ніж у середньому.
Навички, необхідні для дихальних терапевтів

Респіраторні терапевти повинні мати такі навички, як:

Повинен отримувати задоволення від допомоги людям і тісної співпраці з ними
Здатність бути співчутливим і емпатійним
Витривалість і фізична сила, а також комфортне використання рук
Здатність бути організованим, вести точні записи та ретельно виконувати письмові та усні інструкції

Вимоги до освіти для респіраторних терапевтів

Більшість респіраторних терапевтів потребують наукового ступеня, але деякі мають ступінь бакалавра. Респіраторні терапевти мають ліцензію в усіх штатах, крім Аляски, і вимоги залежать від штату.
Варіанти роботи респіраторних терапевтів

Більшість респіраторних терапевтів працюють на повний робочий день. Оскільки вони працюють у медичних установах, таких як лікарні, вони можуть працювати вночі чи у вихідні.
Серцево-судинні техніки

Техніки з серцево-судинної системи, діагностичні сонографісти та судинні технологи навчаються працювати зі спеціальним обладнанням для візуалізації, призначеним для проведення тестів і створення зображень.

Лікарі та інші медичні працівники можуть використовувати ці зображення для діагностики або моніторингу захворювань.

За даними BLS, станом на травень 2020 року середня річна зарплата технологів із серцево-судинної системи та діагностичних медичних сонографістів становила 70 380 доларів США, або 33,84 доларів США на годину. Це означає, що близько половини працівників цієї професії заробляли більше, а половина — менше. Для подальшого вивчення зарплат у цих подібних галузях середня річна заробітна плата для діагностичних медичних сонографістів становила 75 920 доларів США, а середня річна заробітна плата для серцево-судинних техніків – 59 100 доларів США.
Прогноз кар'єри для спеціалістів із серцево-судинної системи

За даними BLS, з 2020 по 2030 рік очікується, що кількість працівників серцево-судинних спеціалістів зросте на 14%, що є вищим за середнє зростання.
Навички, необхідні для спеціалістів із серцево-судинної системи

Техніки з серцево-судинної системи повинні мати такі навички, як:

Повинен отримувати задоволення від допомоги людям і тісної співпраці з ними
Здатність бути співчутливим і емпатійним
Витривалість і фізична сила, а також комфортне використання рук
Здатність бути організованим, вести точні записи та ретельно виконувати письмові та усні інструкції

Вимоги до освіти для серцево-судинних техніків

Більшість респіраторних терапевтів потребують наукового ступеня, але деякі мають ступінь бакалавра. Респіраторні терапевти мають ліцензію в усіх штатах, крім Аляски, і вимоги залежать від штату.
Варіанти роботи для спеціалістів із серцево-судинної системи

Більшість респіраторних терапевтів працюють на повний робочий день. Оскільки вони працюють у медичних установах, таких як лікарні, вони можуть працювати вночі чи у вихідні.
Як знайти відповідну школу кар’єри в галузі охорони здоров’я

Вирішивши, над якою кар’єрою ви працюєте, ви готові вибрати правильну школу. Є багато варіантів навчання, які пропонують програми з охорони здоров’я. Ось кілька стратегій, які допоможуть вам знайти правильний.
Вирішіть, яку школу відвідувати

Ваше перше освітнє рішення - це те, яку школу відвідувати. Перевірте вимоги до освіти для конкретної роботи, над якою ви працюєте, щоб дізнатися, чи потрібен вам ступінь доцента, бакалавра чи вищої освіти.

Після того як ви визначите ступінь, який вам потрібен, ви зможете вибрати правильне місце для отримання ступеня. Громадський коледж або школа професійної підготовки можуть працювати для отримання наукового ступеня. Традиційний чотирирічний коледж чи університет міг би отримати ступінь бакалавра. Варіанти онлайн-освіти можуть працювати для будь-якого ступеня, залежно від програми. Існують також школи кар’єри з артикуляційними угодами, які дозволяють вам перейти до чотирирічних коледжів та університетів після того, як ви здобудете ступінь асоційованого спеціаліста.

Ось розбивка плюсів і мінусів кожного типу школи.
Плюси та мінуси громадського коледжу

Переваги отримання ступеня охорони здоров’я в громадському коледжі включають:

Часто пропонують варіанти асоційованих ступенів і програм отримання сертифікатів
Заняття можуть бути доступнішими, ніж традиційні коледжі
Громадські коледжі часто пропонують вечірні та вихідні дні

Мінуси отримання диплома про охорону здоров’я в громадському коледжі включають:

Варіантів класів може бути не так багато
Розклад може бути складним для студентів, які працюють повний робочий день або мають сімейні зобов’язання

Плюси та мінуси традиційного коледжу чи університету

Плюси отримання ступеня охорони здоров’я в традиційному коледжі чи університеті включають:

Часто пропонують варіанти для програм бакалавра, магістра та доктора
Широкий вибір варіантів класу
Житло та ресурси на кампусі часто доступні

Мінуси отримання ступеня охорони здоров’я в традиційному коледжі чи університеті включають:

Традиційні коледжі та університети часто дорожчі за інші варіанти освіти
Розклад може бути складним для студентів, які працюють повний робочий день і мають інші зобов’язання під час навчання

Плюси та мінуси школи професійної підготовки

Плюси отримання ступеня охорони здоров’я в шкільному коледжі професійної підготовки включають:

Часто пропонують варіанти асоційованих ступенів і програм отримання сертифікатів
Заняття можуть бути доступнішими, ніж традиційні коледжі
Школи професійної підготовки коледжі часто пропонують гнучкі варіанти навчання, які добре підходять для студентів, які працюють повний робочий день і мають сімейні зобов’язання

Мінуси отримання диплома про медичну освіту в професійно-технічному закладі включають:

Школи професійної підготовки не пропонують спільнот на території кампусу, але можуть надати доступ до активної онлайн-спільноти
Варіантів занять може бути не так багато, натомість вони можуть зосередитися на спеціалізованих заняттях у межах певної дисципліни

Плюси та мінуси онлайн-освіта

Переваги отримання ступеня охорони здоров’я від постачальника онлайн-освіти включають:

Зазвичай пропонують різні варіанти програми
Пропонуйте доступ до різних ступенів безпосередньо або через угоду про артикуляцію
Заняття можуть бути доступнішими, ніж традиційні коледжі
Онлайн-навчання відбувається за вашим власним графіком, що робить його гнучким варіантом для студентів, які працюють повний робочий день і мають сімейні зобов’язання

До недоліків отримання диплома про медичну освіту в онлайн-провайдері освіти належать:

Студенти працюють в онлайн-класі замість традиційного досвіду в класі
Може знадобитися деяке коригування для студентів, які звикли до особистого навчання

Вступ до школи

Отже, ви зважили плюси і мінуси різних варіантів освіти. Ви прийняли рішення про те, що вам підходить. Ви знаєте кар’єру, до якої прагнете, і знайшли програму, яка це пропонує. Тепер настав час переконатися, що ви можете потрапити до обраної вами школи.

Вимоги до вступу відрізняються залежно від типу школи або конкретної програми. Чим вищий ступінь, тим суворішими можуть бути вимоги.

Наприклад, якщо ви подаєте заявку на програму магістратури, вам часто знадобиться ступінь бакалавра. Можуть також бути певні тестові бали, необхідні для вищої освіти.

Однак якщо ви подаєте заявку на отримання наукового ступеня або програму отримання сертифікатів, вимоги зазвичай не такі суворі. Ступінь середньої освіти або еквівалент часто дає вам право на вступ до цих програм.

Навіть студенти, які не мають атестата про середню освіту чи сертифіката загального розвитку (GED), часто можуть знайти школу, яка допоможе їм досягти успіху. Можливо, буде можливість відвідувати уроки середньої школи онлайн або скласти тест, який дорівнює диплому про середню освіту.

Майте на увазі, що існують школи, створені для того, щоб допомогти учням досягти успіху. Отже, навіть якщо ви не відповідаєте вимогам для подання заявки на традиційну програму бакалавра, ви все одно можете знайти програму охорони здоров’я для своїх потреб.

Успішність у школі

Коли ви вступите до школи, ви офіційно станете на шлях кар’єри медичного працівника. Це захоплююче!

Щоб переконатися, що ви отримаєте ступінь, необхідний для кар’єри, над якою ви працюєте, успіх у школі є обов’язковим. Але якщо ви деякий час не були в школі, ви можете не знати, чого очікувати.

Нічого страшного. Є багато ресурсів, які допоможуть вам досягти успіху в школі.

Для початку додайте ці публікації в закладки, щоб допомогти вам у всьому, від навчання до керування онлайн-класами:

4 способи покращити свої звички до навчання
Скористайтеся цією порадою для навчання
Забути про іспит: поради щодо навчання в стислий час
Проходите онлайн-курс? Вам знадобляться ці 5 порад для початківців
4 поради щодо розмови з онлайн-інструкторами

Організація та управління часом можуть значно полегшити виконання класних і домашніх завдань. Але якщо вам потрібна додаткова допомога, ваша школа може мати деякі ресурси, щоб допомогти вам.
Шукайте школу, яка пропонує підтримку

Майте на увазі, що деякі школи пропонують докладні ресурси, які допоможуть своїм учням досягти успіху. В ідеалі вам потрібна школа, яка інвестує у ваш успіх і готова запропонувати допомогу, щоб забезпечити досягнення ваших цілей.

Дізнайтеся, чи є у вашій школі спеціальна команда успіху учнів. Деякі речі, на які варто звернути увагу, включають:

Індивідуальна академічна підтримка
Допомога в домашньому завданні
Доступ до онлайн-освітніх ресурсів, таких як електронні книги, медичні журнали та довідкові статті
Навчальні лабораторні роботи, які допоможуть вам зрозуміти матеріал курсу
Підготовка до іспиту

Успіх — це більше, ніж просто хороші результати в класі. Іноді життя кидає вам виклики, які можуть вплинути на вашу освіту. Можливо, вам важко поєднувати школу та роботу. Можливо, вам заважають сімейні проблеми або проблеми зі здоров’ям.

Незалежно від того, яка проблема, спробуйте знайти школу, яка допоможе вам подолати її. Деякі школи пропонують студентам послуги, які допоможуть вам вирішити будь-яку проблему, яка виникає.

Ці студентські служби можуть значно змінити ваш досвід навчання. Школа може бути набагато менш напруженою, коли ти знаєш, що є команда, яка тобі допоможе.
Влаштування на роботу

Отже, ви вирішили влаштуватися на роботу в охорону здоров’я та шукаєте відповідну для вас можливість отримати освіту. Отримавши ступінь, ви зможете розпочати пошук роботи.

Ось кілька речей, над якими слід попрацювати, перш ніж подати заявку на роботу:

Супровідний лист і резюме, персоналізовані для роботи, на яку ви претендуєте
Підготовка до співбесіди
Вибір гардеробу для співбесіди

Деякі школи допоможуть вам із усім необхідним для підготовки до процесу подання заявки на роботу, співбесіди та навіть перших 30 днів роботи. Зверніться до відділу кар’єрних послуг вашої школи, щоб дізнатися, як вони можуть вам допомогти.

Імітація співбесід може бути особливо корисною. Співбесіди при прийомі на роботу часто досить нервові, і ви не хочете, щоб ваш перший досвід був тоді, коли робота стоїть на кону.

Практичні співбесіди дозволяють навчитися працювати на нервах. Завдяки цим практичним заняттям ви зможете зрозуміти, які питання може поставити вам інтерв’юер, і як ви повинні на них відповідати.

Рекомендації щодо пошуку роботи також важливі, оскільки є багато речей, про які ви можете навіть не думати, коли справа доходить до пошуку роботи. Одним із прикладів є мова тіла. Ваше тіло може подавати невербальні сигнали інтерв'юерам. Як переконатися, що ви подаєте правильні сигнали?

Додайте в закладки ці публікації в блозі, щоб отримати поради щодо мови тіла, співбесіди та іншого щодо пошуку роботи:

10 способів залишатися позитивним під час пошуку роботи
5 трюків з мовою тіла, щоб отримати роботу
Як оцінити свою першу роботу в новій галузі
Як використовувати Storytelling для кращих інтерв’ю
Як знайти більше людей, які могли б вас найняти

Випускний – це лише початок. Будьте готові піти туди та знайти роботу, над якою ви працювали. Тримайте цей посібник під рукою, щоб допомогти вам на кожному кроці, і зв’яжіться зі своєю школою, якщо у вас виникнуть запитання або вам потрібна допомога. Удачі!

 

 

 

 

 

 

 

 

Источник: www.ultimatemedical.edu

подписаться на рассылку

Календар подій


<Пред След>
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

LinkedIn Facebook ВКонтакте