Мій кабінет
Каталог роботодавців
  • Інше
  • 51 вакансий
  • Аптеки
  • 232 вакансий
  • Виробництво
  • 16 вакансий
  • Маркетинг
  • 31 вакансий
  • Медицина
  • 367 вакансий
  • Продажі
  • 276 вакансий
Рекомендуємо книгу
7 граней/таланту

Книга «7 граней/таланту» Білла Бонстеттера та Ешлі Бауерс практично недоступна широкому читачеві, оскільки видана обмеженим тиражем під егідою TTI Success Insights Ukraine. Її неможливо знайти на ринку «Петрівка», її неможливо придбати у книгарнях, хоч тема дуже важлива – як розкрити свій талант? І як розкрити таланти своїх підлеглих?

«Дарниця» та Національний медичний університет Богомольця уклали меморандум про партнерство

Делегація викладачів НМУ відвідала виробничі потужності компанії

Фармацевтична компанія “Дарниця” та НМУ імені О.О. Богомольця планують проводити разом дослідження й підготовлювати студентів до роботи в фармацевтичній галузі з кінцевою метою – зробити Україну фармацевтичним хабом Європи.

Про це повідомляє пресслужба “Дарниці”.

Делегація викладачів НМУ відвідала виробничі потужності компанії, також вже розпочато реалізацію освітнього проєкту за темою фармакології серцево-судинних лікарських засобів.

“Щоб підтримувати високий рівень якості та виходити на нові експортні ринки, в тому числі в Євросоюзі, українська фармацевтична індустрія має постійно вдосконалюватись. Тому підписання Меморандуму про співпрацю з НМУ, який є одним із провідних українських медичних вишів, стало важливим кроком до консолідації зусиль з перетворення України на потужний фармацевтичний хаб Центральної та Східної Європи”, – прокоментував генеральний директор фармацевтичної компанії “Дарниця” Андрій Обрізан.

“Освіта” та “бізнес” у співпраці розвиватимуть науково-дослідну та просвітницьку діяльність в Україні. Сторони визначили чотири основних напрямків роботи:

обмін науковими знаннями, практичним досвідом та доступом до джерел наукової інформації;формування експертних об’єднань та спільна публікація наукових статей, доповідей, інших матеріалів;розробка нових лікарських засобів, проведення для них доклінічних та клінічних досліджень;допуск студентів Національного медичного університету до практики на виробничих потужностях та в лабораторіях “Дарниці”.

“Сприяння подальшому розвитку медичної та фармацевтичної освіти сьогодні рівнозначне і грамотним розв'язанням професійних задач лікарями та фармацевтами й зменшенню дефіциту професійних кадрів у медицині й фармації в майбутньому”, – зазначив ректор НМУ ім. О.О. Богомольця Юрій Кучин.

Довідково:

ПрАТ “Фармацевтична компанія “Дарниця” заснована в 1930 році. З 1998 року компанія є лідером в Україні за обсягом виробництва ліків у натуральному виразі. Стратегічні напрямки розвитку портфеля – кардіологія, неврологія, розв’язання проблем болю.

Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця засновано в 1841 році. Є найбільшим вищим медичним навчальним закладом України, який об’єднує 9 факультетів та 85 кафедр, 3 НДІ, Навчально-науковий центр – Український тренінговий центр сімейної медицини, Інститут післядипломної освіти, Стоматологічний медичний центр, Медичний фаховий коледж.

Источник: www.mind.ua

подписаться на рассылку

Календар подій


<Пред След>
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

LinkedIn Facebook ВКонтакте