Мій кабінет
Каталог роботодавців
  • Інше
  • 51 вакансий
  • Аптеки
  • 232 вакансий
  • Виробництво
  • 16 вакансий
  • Маркетинг
  • 31 вакансий
  • Медицина
  • 367 вакансий
  • Продажі
  • 276 вакансий
Рекомендуємо книгу
7 граней/таланту

Книга «7 граней/таланту» Білла Бонстеттера та Ешлі Бауерс практично недоступна широкому читачеві, оскільки видана обмеженим тиражем під егідою TTI Success Insights Ukraine. Її неможливо знайти на ринку «Петрівка», її неможливо придбати у книгарнях, хоч тема дуже важлива – як розкрити свій талант? І як розкрити таланти своїх підлеглих?

Міжнародний набір лікарів (ЄС/ЄЕЗ)

Чи мотивовані ви продовжувати свою медичну професію в Скандинавії? Мрієте про життя в північній країні? Ми можемо надати вам і вашій родині найнадійніший спосіб досягти ідеального майбутнього та працювати лікарем у Фінляндії. Службу підбору персоналу MEDI Connection було створено, щоб запропонувати кар’єрний шлях ліцензованим міжнародним лікарям, які закінчили навчання в ЄС/ЄЕЗ. Завдяки професіоналізму та найвищій сумлінності ми дамо вам можливість знайти себе у Фінляндії. Завдяки нашим послугам ви отримаєте без ризику досвідчене професійне спрямування для системи охорони здоров’я Фінляндії!

МИ ПРОПОНУЄМО ПРИВАБЛИВІ ПЕРСПЕКТИВИ РОБОТИ ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ ЛІКАРІВ

MEDI Connection співпрацює з фінськими медичними працівниками державного та приватного секторів з 2012 року. Медичні працівники, зокрема стоматологи та студенти різних спеціалізацій, працюють через нас для наших численних клієнтів у галузі охорони здоров’я по всій Фінляндії. Ми відповідальний роботодавець, і для нас важливо, щоб співпраця між лікарем і лікарнею була задовільною.

Ми надаємо міжнародний шлях найму лікарів із ЄС/ЄЕЗ для роботи у медичних закладах Фінляндії, задовольняючи потреби галузі та покращуючи результати для всіх.

ЯК ПРАЦЮЄ НАШ МЕДИЧНИЙ ПРОЦЕС ПРАЦІ

Реалізуйте свої мрії – ми разом ретельно розглядаємо вашу заявку, визначаючи ваші майбутні потреби та інтереси, щоб визначити ідеальний шлях працевлаштування.
Відкрийте для себе свій голос – починається наш унікальний онлайн-навчання з медичної мови та системи охорони здоров’я, що дозволить вам подолати культурний бар’єр. Цей 12-місячний курс занурить вас у фінську мову та звичаї, щоб ви могли охопити величезну хвилю знань і легко інтегруватися у фінську систему охорони здоров’я та суспільство.
Отримайте визнання – ми допоможемо оцінити ваші мовні та професійні дослідження. У Фінляндії всі питання вирішуються.
Нові починання – допомога з бюрократією, інтеграція, проживання та звикання до життя у Фінляндії.
Залишайтеся зосередженими – ми підтримуємо зв’язок, щоб забезпечити постійну підтримку та керівництво для вашої нової медичної кар’єри у Фінляндії.

ПЕРЕВАГИ РОБОТИ В СЕКТОРІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ФІНЛЯДІЇ

Фінське робоче середовище відоме:

Розумний робочий час, щоб забезпечити кращий баланс між роботою та особистим життям.
Передові цифрові рішення для охорони здоров’я.
Підтримка постійного професійного розвитку.
Всесвітньо відома освітня система.
Посідає високі позиції в міжнародних індексах безпеки та задоволеності життям, серед багатьох інших речей.

НАДІЙНИЙ ПАРТНЕР У ФІНСЬКІЙ ОХОРОНІ ЗДОРОВ'Я

MEDI Connection отримала сертифікат Strongest in Finland — підтвердження значного впливу на економіку Фінляндії зараз і в майбутньому. Цей сертифікат є ознакою фінансового успіху компанії, досвіду та фінансової відповідальності. Для наших клієнтів і співробітників це означає безпеку співпраці та довіру. Присвоєння цього звання визначається кредитним рейтингом Suomen Asiakastieto Alfa.

Irja Suokas
COB
+358 40 752 0553
irja.suokas
@mediconnection.fi

Tapio Lahtinen  
VP, Sales and Recruitment
+358 45 111 9059
tapio.lahtinen
@mediconnection.fi

Ross Uren
International recruitment and language training sales
ross.uren
@mediconnection.fi

Источник: www.mediconnection.fi

подписаться на рассылку

Календар подій


<Пред След>
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

LinkedIn Facebook ВКонтакте