Мій кабінет
Каталог роботодавців
  • Інше
  • 51 вакансий
  • Аптеки
  • 232 вакансий
  • Виробництво
  • 16 вакансий
  • Маркетинг
  • 31 вакансий
  • Медицина
  • 367 вакансий
  • Продажі
  • 276 вакансий
Рекомендуємо книгу
7 граней/таланту

Книга «7 граней/таланту» Білла Бонстеттера та Ешлі Бауерс практично недоступна широкому читачеві, оскільки видана обмеженим тиражем під егідою TTI Success Insights Ukraine. Її неможливо знайти на ринку «Петрівка», її неможливо придбати у книгарнях, хоч тема дуже важлива – як розкрити свій талант? І як розкрити таланти своїх підлеглих?

10 найкращих медичних шкіл Карибського басейну | 2023

Медичні школи Карибського басейну - це навчальні заклади, які готують людей, які прагнуть зробити медичну кар'єру. Ці школи пропонують студентам можливість отримати першокласний освітній досвід за низькою ціною.

Крім того, вивчення медицини в Карибському басейні є чудовим способом для людей отримати медичну освіту, яку можна порівняти зі стандартами кількох медичних шкіл Ліги плюща в Сполучених Штатах. 

Таким чином, щоб надати вам всю інформацію про медичну освіту в Карибському басейні, у цій статті обговорюватимуться головні причини для відвідування Карибської медичної школи, вимоги для відвідування Карибської медичної школи, тривалість, необхідна для завершення Карибської медичної школи, і сім найкращі карибські медичні школи на даний момент. 

Які найкращі медичні школи Карибського басейну?

Медичні школи Карибського басейну надають освіту студентам, які бажають займатися медициною. Ці школи виховують студентів-медиків у медичній діагностиці, лікуванні та лікуванні хвороб і захворювань.

Крім того, вони розвивають терапевтичні здібності у студентів, піддаючи їх суворим теоретичним і практичним процесам навчання, а також знайомлячись із схемами навчання, які покращують їхні навички у вибраній галузі спеціалізації.

Кариби — чудове місце для медичної освіти.

Головні причини відвідувати Карибські медичні школи.

Карибський басейн поступово стає ідеальним місцем для отримання медичної освіти. Більшість медичних шкіл на цьому острові мають стандарти, які можна порівняти з європейськими та американськими.

Тому, якщо у вас виникли сумніви щодо карибських медичних шкіл, наведені нижче причини повинні задовольнити вашу цікавість;

1. Спрощені правила прийому:

Карибські медичні школи не мають суворих правил прийому. Таким чином, ви, швидше за все, отримаєте вступ до школи за вашим вибором більше, ніж більшість медичних шкіл у США.

2. Без мовного тесту:

Погана успішність на мовних тестах, як-от TOEFL, зруйнувала мрії кількох бажаючих студентів-медиків у Сполучених Штатах, оскільки хороший результат тесту з англійської мови є однією з вимог для вступу в Сполучені Штати та декілька інших англомовних країн.

Проте ваші шанси вступу до медичної школи високі в країнах Карибського басейну, оскільки для вступу до медичних шкіл Карибського басейну не вимагається здача мовного тесту.

3. Загальношановані ступені:

Медичні ступені, отримані в більшості карибських медичних шкіл, користуються повагою в усьому світі, що збільшує ваші шанси отримати чудову роботу після закінчення навчання.

4. Відмінна навчальна програма:

Навчальні програми в кількох медичних школах Карибського басейну створені за моделлю навчальних програм найкращих медичних шкіл Сполучених Штатів.

Більшість карибських медичних шкіл навіть укладають дослідницькі партнерства з першокласними медичними школами Сполучених Штатів.

5. Чудове співвідношення студентів і викладачів:

Співвідношення студентів і викладачів у карибських медичних школах чудове. Таким чином, студенти можуть легко отримати професійне наставництво та підтримку, які є цінними для їх кар'єри.

6. Повністю обладнані навчальні лікарні:

Більшість карибських медичних шкіл можуть похвалитися найсучаснішими навчальними лікарнями, які надають студентам високоякісний практичний досвід навчання.

7. Дешевше навчання:

Вартість навчання в медичних школах Карибського басейну дешевша, ніж у медичних школах Сполучених Штатів, і ці школи все ще пропонують високоякісну освіту.

8. Англійська як офіційна мова: 

Англійська мова є офіційною мовою в медичних школах Карибського басейну, що полегшує навчання. 

9. Цінні клінічні ротації:

На відміну від Сполучених Штатів і Канади, де медична ротація проводиться лише в одній лікарні, карибські медичні школи проведуть вас через кілька навчальних лікарень протягом усього періоду вашої медичної ротації, покращуючи ваші знання та практичні здібності.

10. Постійний прийом:

На відміну від більшості медичних шкіл у всьому світі, які відкриваються для прийому один раз на рік, карибські медичні школи приймають студентів тричі на рік; у січні, травні та вересні.

Вимоги до вступу до карибських медичних шкіл:

Вимоги до вступу до карибських медичних шкіл відносно м’які в порівнянні з медичними школами в Сполучених Штатах і Канаді.

Однак, щоб отримати вступ до карибських медичних шкіл, ви повинні відповідати наступним вимогам;

  • Науковий ступінь
  • Мінімальний середній бал 3.0, який змінюється залежно від університет/коледж
  • Мінімальний бал MCAT 20, який залежить від установи
  • Академічні стенограми Two or more
  • Рекомендаційні листи
  • Супровідний лист
  • Резюме

Скільки часу потрібно, щоб закінчити карибську медичну школу:

Медична освіта в будь-якій карибській медичній школі займає мінімум вісім років. У той час як перші чотири роки витрачаються на програму бакалавра, пов’язану з наукою, останні чотири роки – на медичну програму.

Перші два роки медичної програми призначені для базової медичної освіти, а останні два роки – для клінічної ротації в різних навчальних лікарнях по всьому світу.

10 найкращих медичних шкіл Карибського басейну 2023 року

Складно скласти список найкращих медичних шкіл Карибського басейну, оскільки більшість шкіл пропонують високоякісну медичну освіту.

Тим не менш, після розгляду статусу акредитації карибських медичних шкіл, якості їхніх викладачів з медицини та їхніх загальних стандартів, ось список найкращих карибських медичних шкіл у 2022 році;

1. Медична школа Сент-Джеймс (SJSM):

Медична школа Сент-Джеймс (SJSM) є затвердженою міжнародною медичною школою в Карибському басейні.

Студенти вивчають фундаментальні науки на одному з центрів Карибського басейну, перш ніж перейти до клінічної ротаційної програми в одній із дочірніх лікарень у Сполучених Штатах для вивчення клінічних наук. Це також одна з найкращих акредитованих медичних шкіл Карибського басейну.

Щоб закінчити програму доктора медицини Сент-Джеймської школи медицини, ви повинні продемонструвати свою здатність проводити медичні дослідження. Потужний дослідницький проект посилить вашу заявку на проживання.

У Карибському басейні є два кампуси медичних шкіл на вибір. Обидва надають згуртованим громадам репетиторство, наставництво, можливості навчання під керівництвом однолітків, а також студентські клуби та заходи.

Підвітряні острови включають Ангілью, найбільший острів острівної держави Сент-Вінсент, а Гренадини — Сент-Вінсент. Обидва острови розташовані на схід від Пуерто-Ріко в Малих Антильських островах.

2. Медичний коледж Американського університету Антигуа:

Медичний коледж Американського університету Антигуа є однією з найкращих медичних шкіл Карибського басейну.

Ця школа є дослідницьким центром медичних досліджень, який пропонує високоякісну навчальну програму, здатну розвивати у студентів постійні здібності до навчання, емпатію та досвід.

Медичний коледж Американського університету Антигуа дає студентам потрібні навички для успішної медичної кар’єри. Він випускає професіоналів, які володіють досвідом, необхідним для пошуку рішень універсальних проблем охорони здоров’я.

Крім того, ця школа має цінні стосунки з провідними медичними школами Сполученого Королівства, які дозволяють їхнім студентам проходити медичну ротацію.

Крім того, медична освіта AUA відповідає стандартам медичної школи для ліцензування медичної практики у всіх 50 штатах США.

Випускники AUA, які відповідають вимогам для ліцензування в інших країнах, крім Сполучених Штатів, таких як Канада, Індія чи Великобританія, також можуть отримати там ліцензію.

3. Медична школа Американського університету Карибського басейну:

Медична школа Американського університету Карибського басейну є центром медичної освіти класу А в Карибському басейні.

Ця медична школа має навчальну програму, створену за зразком першокласних медичних шкіл у Сполучених Штатах, доброзичливих викладачів, які відкриті для студентів, і просторі класи, які роблять навчання надзвичайно зручним. 

Медична школа Американського університету Карибського басейну також випускає випускників, які здають медичний іспит у США на першому засіданні, має кілька навчальних закладів по всьому світу та запускає кілька програм професійного розвитку студентів.

Це чудовий вибір для медичних досліджень у Карибському басейні.

Крім того, зразкова освітня модель АУБ включає інтегровану навчальну програму в США з широкою підготовкою до USMLE, дослідницькими програмами та громадськими заходами в мультикультурному середовищі, яка навчає студентів у різних академічних і професійних дисциплінах, що призводить до ширшої перспективи та багатшого досвіду навчання .

Програми ведуть віддані й досвідчені викладачі, які поєднують інтенсивне навчання в класі з наставництвом.

AUB готує студентів бути кваліфікованими лікарями-практиками, а оскільки його дипломи визнані на міжнародному рівні, він відкриває двері для багатьох місць.

Навчальна програма медичної школи демонструє інновації за допомогою високотехнологічних інструментів навчання, щоб навчати нових випускників медичних закладів і готувати їх до майбутнього покоління лідерів охорони здоров’я.

4. Медична школа університету Саба:

Медична школа університету Саба є однією з найкращих медичних шкіл Карибського басейну. Протягом понад 25 років і досі ця школа поступово стала провідним центром видатної медичної освіти та широких кар’єрних перспектив.

Медична школа Університету Саба має відмінне співвідношення студентів і викладачів 7:1, високий рівень навчання в резидентурі, виняткових викладачів і привабливе навчальне середовище.

Крім того, медична школа університету Саба має навчальну програму, яка зосереджена на розвитку клінічних навичок студентів, піддаючи їм інтенсивний досвід навчання на основі конкретних випадків.

Крім того, з майже 30-річною історією навчання видатних лікарів, Медична школа Університету Саба є одним із провідних міжнародних медичних закладів у світі.

5. Медична школа Університету Росса:

Медична школа Університету Росса – ще одна визначна характеристика карибської медичної школи в цьому приємному списку. Створена в 1978 році, ця школа продовжує надавати першокласну освіту учням протягом 40 років.

Медична школа Університету Росса пропонує сувору навчальну програму, яка відповідає навчальній програмі провідних медичних шкіл Сполучених Штатів і має чудове поєднання професорів і повністю обладнане навчальне обладнання.

Крім того, медична школа Університету Росса пропонує програми, які покращують професійні навички студентів. Він залишається ідеальним центром медичної освіти в Карибському басейні. 

Крім того, Карибський орган з акредитації освіти в галузі медицини та інших медичних професій надав акредитацію Россу (CAAM-HP).

Акредитація CAAM-HP – це ретельна процедура експертної оцінки, яка розглядає всі аспекти медичної програми.

Лише медичні школи, які працюють за найвищими освітніми стандартами, сертифіковані радою CAAM-HP, незалежною та автономною групою експертів.

6. Медична школа університету Св. Георгія:

Медична школа Університету Святого Георгія – це найкраща школа медичної освіти в Карибському басейні. Заснована в 1976 році, ця школа продовжувала навчати студентів для проходження кількох важких медичних процесів протягом останніх 45 років.

Медична школа Університету Св. Георгія може похвалитися кількома технологічно передовими навчальними закладами, які розвивають інтелектуальний і творчий потенціал студентів, і співпрацює з кількома першокласними школами в Сполучених Штатах, Канаді та інших розвинених у медичному відношенні країнах. 

Лікарі, ветеринари, науковці, працівники охорони здоров'я та бізнес-професіонали є серед понад 22,000 XNUMX випускників університету.

У школах медицини та ветеринарії Університет пропонує медичні та ветеринарні медичні ступені та незалежні та подвійні дипломи в галузі наук, охорони здоров’я та бізнесу.

Школа мистецтв і наук пропонує програми бакалаврату, і студенти можуть продовжити навчання, вступивши до Школи аспірантури.

7. Медичний університет Америки:

Медичний університет Америки є однією з найкращих карибських медичних шкіл у світі.

Ця школа приймає цілісну, системну навчальну програму в кількох медичних школах США. Медичний університет Америки проводить інтерактивні уроки та виховує студентів за допомогою процесів навчання, таких як індивідуальні проекти, групові презентації та медичні моделі, які покращують їхні професійні здібності.

Медичний університет Америки також відомий своїми передовими дослідженнями, які покращують когнітивні здібності студентів. У цій школі є викладачі, які є видатними медичними експертами з докторським ступенем.

Невеликі розміри класів дозволяють приділяти більше індивідуальної уваги, що ви помітите під час вивчення фундаментальних наук.

Ви помітите це під час своїх клінічних чергувань, де MUA може забезпечити певний рівень нагляду та керівництва, чого не можуть зробити великі заклади, і це одна з причин, чому наші випускники можуть отримати найкращу резиденцію.

8. Медична школа Святого Матвія 

Медична школа Св. Матвія — виняткова медична школа в Карибському басейні. Ця школа, заснована в 1997 році, пропонує ступінь доктора медицини та ветеринарної медицини.

Медична школа Св. Матвія має відданих співробітників і має надійну навчальну програму, яка пропонує базову та медичну освіту.

Крім того, їхні навчальні засоби є першокласними, а їхні випускники славляться успіхами в USMLE. 

Крім того, їхня відданість досягненням своїх учнів є основою нашої місії. Їхня мета – дати якнайкращу ветеринарну освіту кваліфікованим студентам з усього світу.

Школа ветеринарної медицини при Університеті Святого Матвія виховує соціально відповідальних лікарів ветеринарної медицини, які добре володіють мистецтвом і наукою ветеринарної медицини.

9. Університет медичних і медичних наук (UMHS):

Університет медицини та медичних наук (UMHS) — це передовий медичний заклад на чудовому карибському острові Сент-Кітс.

Ця карибська медична школа присвячена задоволенню індивідуальних потреб своїх студентів і досягненню досконалості завдяки малим класам, високому утриманню студентів і видатним результатам.

Ця місія також пронизує все, що вони роблять, оскільки вони допомагають студентам досягти їхніх цілей – стати лікарями. Це також одна з найкращих медичних шкіл у Карибському басейні.

10. Університет Авалон:

Медична школа Університету Авалон має на меті виховати компетентних лікарів, які можуть допомагати громадам на місцевому та глобальному рівнях.

Випускники Avalon віддані безпеці пацієнтів та здоров’ю населення, дотримуючись найвищих професійних та етичних стандартів, необхідних у медичній практиці.

Школа медицини особливо пишається своїми випускниками, які отримали конкурентоспроможну ординатуру та можливості отримати стипендію в широкому діапазоні спеціальностей, з більш ніж 400 випускниками Avalon у післядипломній (резидентській) підготовці та медичній практиці. 

Часті запитання (FAQ) про Карибські медичні школи Чи законні карибські медичні школи?

Медичні школи Карибського басейну мають погану репутацію, оскільки, як відомо, приймають малокваліфікованих студентів. Як наслідок, вони мають проблеми з утриманням студентів, невдачею та залученням до програм проживання.

Як довго триває медична школа на Карибах?

4 років

Чи легше стати лікарем на Карибах?

З точки зору ймовірності все набагато простіше. Середні оцінки абітурієнтів і бали вступних іспитів до медичної школи в Карибському басейні значно нижчі, ніж у Сполучених Штатах. Якщо у вас низький середній бал і бал MCAT, і ви вважаєте, що у вас немає шансів потрапити на програму MD або DO в Сполучених Штатах, ці школи можуть бути варіантом.

Чи потрібен Карибський басейн MCAT?

Потенційні студенти-медики в Сполучених Штатах, Канаді та інших країнах, таких як країни Карибського басейну, складають вступний тест до медичного коледжу (MCAT), комп’ютерний стандартизований іспит.

Висновок:

Відвідування карибської медичної школи чудово підходить, якщо ви прагнете стати лікарем.

Окрім дешевої плати за навчання, яку пропонують більшість медичних шкіл Карибського басейну, ці школи також забезпечують багатий досвід ротації лікарів, чудове співвідношення студентів і викладачів та можливість постійного вступу.

Тим не менш, сім перерахованих шкіл настійно рекомендовані, якщо ви прагнете отримати досвідчену медичну школу в Карибському басейні.

Источник: www.schoolandtravel.com

подписаться на рассылку

Календар подій


<Пред След>
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

LinkedIn Facebook ВКонтакте