Мій кабінет
Каталог роботодавців
  • Інше
  • 51 вакансий
  • Аптеки
  • 232 вакансий
  • Виробництво
  • 16 вакансий
  • Маркетинг
  • 31 вакансий
  • Медицина
  • 367 вакансий
  • Продажі
  • 276 вакансий
Рекомендуємо книгу
7 граней/таланту

Книга «7 граней/таланту» Білла Бонстеттера та Ешлі Бауерс практично недоступна широкому читачеві, оскільки видана обмеженим тиражем під егідою TTI Success Insights Ukraine. Її неможливо знайти на ринку «Петрівка», її неможливо придбати у книгарнях, хоч тема дуже важлива – як розкрити свій талант? І як розкрити таланти своїх підлеглих?

Повний посібник із кар’єри в галузі охорони здоров’я (частина 2)

Медичний помічник
Медичний асистент виконує поєднання клінічної роботи та адміністративних завдань. Вони можуть працювати в кабінетах лікаря, лікарні чи інших закладах охорони здоров’я.

Їхні конкретні посадові обов'язки залежать від розміру та спеціальності їх робочого місця. Вони можуть вимірювати життєво важливі показники пацієнтів, призначати прийом пацієнтів, допомагати лікарям під час огляду пацієнтів і записувати основну інформацію про пацієнта.

Медичні асистенти часто працюють повний робочий день з деякими вихідними, святковими днями та вечорами, тому що в цей час часто потрібен догляд за пацієнтами. Станом на травень 2020 року вони отримували середню річну зарплату в розмірі 35 850 доларів США, або 17,24 доларів США на годину. Це означає, що близько половини працівників цієї професії заробляли більше, а половина — менше.
Перспективи кар'єрного росту для медичних асистентів

Асистенти медичного персоналу переживають значне зростання зайнятості. Прогнози BLS показують, що з 2020 до 2030 року кількість вакансій асистентів має зрости на 18%.

Зростаюче старіння населення викличе потребу в догляді. Закладам охорони здоров’я знадобиться додатковий фельдшер, щоб обслуговувати збільшення кількості пацієнтів.
Навички, необхідні для медичних асистентів

Медичні асистенти потребують таких навичок, як:

Увага до дрібниць
Здатність аналізувати медичні дані та кодувати медичні записи
Технічні навички з інструментами, необхідними для вимірювання життєво важливих показників
Талант до спілкування з людьми

Вимоги до освіти для фельдшерів

За даними BLS, більшість штатів вважають за краще наймати медичних асистентів, які мають повну формальну освіту. Існують програми професійно-технічних шкіл, технічних шкіл та шкіл професійної підготовки, громадських коледжів та університетів.

Є однорічні та дворічні програми. Студенти зазвичай працюють у класі, в лабораторіях і на місцях під наглядом медичних працівників.
Варіанти роботи для медичних асистентів

Робоче місце фельдшера допомагає визначити, як виглядає його щоденна робота. Асистенти з медичних даних зосереджуються на записі на прийом, введенні даних і кодуванні для страхування. Клінічні асистенти допомагають лікарям і працюють з пацієнтами. Деякі медичні асистенти мають поєднання адміністративних і клінічних обов’язків.
Медичні секретарі

Медичні секретарі можуть працювати з лікарями або вченими-медиками. Вони можуть працювати з історіями хвороби пацієнтів або обробляти платежі за страхування.

Часто це повна зайнятість. BLS стверджує, що середня річна зарплата медичних секретарів станом на травень 2020 року становила 37 350 доларів США. Це означає, що близько половини працівників цієї професії заробляли більше, а половина — менше.
Перспективи кар'єри для медичних секретарів

Постійне зростання потреб у сфері охорони здоров’я зробило медичних секретарів дуже затребуваними. Фактично, згідно з BLS, попит на цю кар’єру має зрости на 11% з 2020 по 2030 рік.

Оскільки медичні заклади отримують приплив пацієнтів похилого віку, виставлення рахунків і обробка страхових даних ставатимуть все більш важливими. Це гарантує, що медичні секретарі будуть потрібні на довгі роки.
Навички, необхідні для медичних секретарів

Згідно з BLS, ось деякі загальні навички, якими повинні володіти медичні секретарі:

Хороші організаційні здібності
Письмо та комунікабельність
Можливість обробки конфіденційної інформації та особистих даних

Вимоги до освіти для медичних секретарів

Відповідно до BLS, медичні секретарі часто потребують офіційної освіти, щоб вивчити медичну термінологію та отримати спеціальні навички, необхідні для виконання їхньої роботи.

Медичні секретарі можуть відвідувати професійно-технічні школи або коледжі, щоб отримати необхідну освіту. Також доступні онлайн-програми.
Варіанти роботи для медичних секретарів

Медичні секретарі, які хочуть просуватися, можуть одного разу подумати про співпрацю з керівниками закладів охорони здоров’я. Посади виконавчого секретаря можуть призвести до підвищення оплати праці та збільшення відповідальності.
Медичні та клінічні лаборанти

Медичні та клінічні лаборанти працюють над збором різних медичних зразків. Залежно від конкретної посади медичні лаборанти можуть аналізувати зразки з різних частин тіла, як-от тканини, рідини організму тощо.

Відповідно до BLS, це зазвичай робота на повний робочий день. Медичні та клінічні лаборанти часто працюють у лікарнях, лабораторіях і кабінетах лікарів. Середня річна зарплата на цій посаді становила 54 180 доларів США, або 26,05 доларів США на годину, станом на травень 2020 року. Це означає, що близько половини працівників цієї професії заробляли більше, а половина – менше.
Перспектива кар'єри для медичних і клінічних лаборантів

За даними BLS, очікується, що кількість працівників медичних лабораторій зросте більше, ніж на багатьох посадах. Очікується, що з 2020 по 2030 рік ця позиція збільшиться на 11%.

Медичні лаборанти залишаться затребуваними частково через старіння населення та їхні потреби. BLS пояснює, що через такі захворювання, як діабет і рак, лабораторні роботи й надалі будуть потрібні.

Лабораторна робота є важливою частиною профілактики, а також допологового догляду, а це означає, що навіть здорові пацієнти покладаються на роботу медичних лаборантів.
Навички, необхідні для медичних і клінічних лаборантів

Медичні лаборанти вимагають таких навичок, як:

Комфорт з технологією
Уміння зосередитися на кожній деталі
Спритність
Витривалість для тривалої роботи на ногах
Можливість піднімати речі за потреби

Вимоги до освіти для медичних та клінічних лаборантів

Рівень освіти, необхідний для роботи в цій галузі, залежить від конкретної посади та обов'язків. Наприклад, медичним лаборантам часто потрібен ступінь молодшого спеціаліста, тоді як технологам медичної лабораторії може знадобитися ступінь бакалавра, відповідно до BLS.

Деякі штати також можуть вимагати додаткової сертифікації або ліцензії для роботи в цій галузі. BLS пояснює, що сертифікація є гарною ідеєю, навіть якщо ви не перебуваєте в штаті, де це обов’язкова робота, оскільки багато роботодавців вважають за краще наймати сертифікованих техніків.
Варіанти роботи для медичних і клінічних лаборантів

Медичних лаборантів іноді називають техніками клінічної лабораторії або медичними лаборантами. Технологи медичної лабораторії також входять до цієї сфери.

У цій кар’єрі є також деякі спеціальні варіанти роботи. Наприклад, спеціалісти з флеботомії виконують аналіз крові для досліджень, діагностики, переливання крові чи донорства. Техніки-хіміки зосереджуються на хімічній стороні медицини, працюючи з інженерами чи хіміками.

Відповідно до BLS, цитотехнологи, технологи з імунології та технологи з молекулярної біології є додатковими варіантами кар’єри в цій галузі, хоча вони зазвичай вимагають вищого рівня освіти.
Техніки з догляду за пацієнтами та помічники вдома

Техніки з догляду за пацієнтами - це посади, які працюють безпосередньо з пацієнтами, як домашні санітари. Відповідно до BLS, ці посади часто повний робочий день. Домашні медичні працівники можуть працювати безпосередньо вдома або в групових установах, таких як житлові будинки з допоміжним персоналом або спільноти для пенсіонерів.

Домашні фельдшери допомагають людям, які потребують допомоги, у повсякденній діяльності. Вони можуть працювати з людьми з хронічними захворюваннями, обмеженими можливостями чи іншими формами порушення. Літнім людям також може знадобитися допомога домашнього санітара.

За даними BLS, станом на травень 2020 року середня зарплата домашніх санітарів становила 27 080 доларів США. Це означає, що близько половини працівників цієї професії заробляли більше, а половина — менше.
Перспективи кар’єрного росту для техніків з догляду за пацієнтами та домашніх санітарів

За даними BLS, найближчими роками очікується значне зростання найму домашніх медичних працівників через збільшення потреб старіючого населення. Очікується, що кількість робочих місць у цій галузі зросте на 33% між 2020 і 2030 роками.

BLS каже, що перспективи працевлаштування для помічників домашнього медичного обслуговування є «чудовими». Вже є багато вільних вакансій, і очікується, що наймання продовжиться.
Необхідні навички для техніків з догляду за пацієнтами та домашніх санітарів

Оскільки домашні санітари дуже тісно працюють з людьми, є певні навички, якими важливо володіти:

Витривалість пересувати пацієнтів, коли це необхідно, і виконувати інші фізичні завдання
Здатність звертати увагу на деталі та виконувати конкретні інструкції щодо догляду за пацієнтом
Чесність і здатність зробити так, щоб пацієнт почувався комфортно
Навички міжособистісного спілкування, які допоможуть вам працювати з різними типами особистості та різними емоційними станами

Вимоги до освіти для техніків з догляду за пацієнтами та домашніх санітарів

BLS пояснює, що до домашніх санітарів не завжди висуваються особливі освітні вимоги. Однак фахівці з догляду за пацієнтами, які працюють у сертифікованих установах, часто вимагають від своїх працівників навчання та складання іспиту.

Якщо агентство охорони здоров’я отримує відшкодування від Medicaid або Medicare, то їхні працівники повинні пройти відповідну підготовку та скласти іспит, щоб отримати сертифікат, відповідно до BLS. Деякі штати також вимагають спеціальної сертифікації.

Громадські коледжі та школи професійної підготовки можуть пропонувати навчання та сертифікацію домашніх санітарів.
Варіанти роботи для техніків з догляду за пацієнтами та домашніх санітарів

Варіанти роботи домашніх санітарів залежать від потреб пацієнта. Наприклад, деякі домашні санітари можуть надавати базовий догляд, тоді як інші можуть виконувати завдання, які стосуються кожного пацієнта, як-от допомога з протезами кінцівок.

Можуть бути деякі посади домашнього медичного персоналу, які вимагають додаткового навчання медичного обладнання, необхідного пацієнту, наприклад апаратів штучної вентиляції легень для пацієнтів, які мають проблеми з диханням.
Діагностичні медичні сонографісти

Діагностичні медичні сонографісти використовують технологію візуалізації для отримання медичних зображень, проведення діагностичних тестів і аналізу результатів.

Більшість діагностичних медичних сонографістів працюють у лікарнях, хоча деякі можуть працювати в кабінетах лікарів або лабораторіях. Як правило, це штатна посада, відповідно до BLS. Для цієї роботи можуть знадобитися ночі та вихідні, оскільки лікарні завжди відкриті.

BLS стверджує, що станом на травень 2020 року середня річна зарплата діагностичних медичних сонографістів становила 75 920 доларів. Це означає, що близько половини працівників цієї професії заробляли більше, а половина — менше.
Перспективи кар'єри для діагностичних медичних сонографістів

Згідно з даними BLS, з 2020 по 2030 рік кількість медичних діагностичних сонографістів зросте на 14%. Оскільки медична візуалізація є таким важливим діагностичним інструментом, очікується, що в найближчі роки кількість діагностичних медичних сонографістів буде зростати.

Відповідно до BLS, найкращі перспективи роботи можуть мати сертифіковані діагностичні медичні сонографісти. Особливо це стосується тих, хто отримує сертифікати за кількома спеціальностями.
Навички, необхідні для діагностичних медичних сонографістів

Навички, необхідні для роботи діагностичним медичним сонографістом, включають:

Здатність зосередитися на дрібних деталях, щоб допомогти під час діагностичного процесу
Міжособистісні здібності до роботи з пацієнтами
Координація рук і очей під час використання обладнання для обробки зображень
Технічні можливості зі спеціальним обладнанням
Витривалість, щоб працювати на ногах і пересувати або піднімати пацієнтів, коли це необхідно

Вимоги до освіти для діагностичних медичних сонографістів

BLS пояснює, що формальна освіта необхідна для роботи діагностичним медичним сонографістом. Для деяких робіт у цій галузі може знадобитися вчений ступінь або сертифікат.

Існують програми аспірантів і бакалаврів для діагностичних медичних сонографістів. У цій галузі також доступні програми сертифікації.

За даними BLS, роботодавці часто віддають перевагу найму сертифікованих діагностичних медичних сонографістів. Це пов’язано з тим, що деякі страхові компанії та Medicare оплачують лише сонограми, зроблені сертифікованим спеціалістом.
Варіанти роботи для діагностичних медичних сонографістів

Існують різноманітні спеціальності, з яких може вибрати діагностичний медичний ультрасонографіст, наприклад ультрасонографіст черевної порожнини, ультразвуковий апарат молочної залози та педіатричний сонографіст. Кожна спеціальність працює з певною ділянкою тіла, конкретною хворобою або конкретним віком пацієнта.

Наприклад, ультрасонографи або ехокардіографи серця спеціалізуються на візуалізації серця пацієнта. Вони використовують ультразвукове обладнання для дослідження камер серця, клапанів і судин. Отримані зображення відомі як ехокардіограми.
Менеджери медичних послуг

Керівники медичних послуг можуть керувати цілими медичними закладами або окремими відділами в медичних закладах. Ці ролі пов’язані з великою кількістю обов’язків, оскільки правила охорони здоров’я та законодавство часто змінюються, а медичні установи мають постійно адаптуватися, щоб відповідати вимогам.

За даними BLS, лікарні є найбільшим роботодавцем менеджерів із медичних послуг. Групові медичні заклади та будинки престарілих також наймають менеджерів із медичних послуг.

Зазвичай це штатна посада. BLS також пояснює, що багато керівників медичних послуг працюють більше 40 годин на тиждень, іноді у вихідні та ввечері. Середня річна зарплата на цій посаді станом на травень 2020 року становила 104 280 доларів США, або 50,13 доларів США на годину. Це означає, що близько половини працівників цієї професії заробляли більше, а половина — менше.
Перспективи кар’єрного росту для менеджерів із медичних послуг

Згідно з даними BLS, з 2020 по 2030 рік кількість працівників медичних і медичних послуг зросте на 32%.

Зростаючий попит на цю посаду частково завдяки медичним потребам старіючого населення. Зокрема, очікується, що зайнятість зросте для менеджерів медичних і медичних послуг, які працюють у групових медичних практиках, згідно з BLS.

Прогнозований кар’єрний ріст у груповій практиці пояснюється постійним вдосконаленням технологій охорони здоров’я. Удосконалення технологій охорони здоров’я дозволило пацієнтам звертатися до кабінетів лікаря для проведення процедур, які раніше проводилися в лікарняних умовах.
Навички, необхідні для менеджерів медичних послуг

Менеджерам медичних послуг потрібні такі навички, як:

Аналітичні здібності для дотримання законів і нормативних актів у сфері медицини
Чудова комунікація, щоб керувати персоналом і переконатися, що всі дотримуються правил і законодавства
Міжособистісні та лідерські навички
Технічні здібності та знання новітніх медичних технологій

Вимоги до освіти для керівників медичних та медичних послуг

Відповідно до BLS, керівникам медичних послуг зазвичай потрібен ступінь бакалавра. Але для деяких закладів може знадобитися ступінь магістра.

Залежно від типу закладу охорони здоров’я та штату, у якому ви працюєте, вам може знадобитися додаткова ліцензія або сертифікація на керівні посади в галузі охорони здоров’я.
Варіанти роботи для менеджерів із медичних послуг

Інші варіанти кар'єри в галузі управління медичними послугами включають клінічного директора, директора з управління інформацією про здоров'я та офіс-менеджера. У цій сфері також є багато можливостей для просування.

 

Источник: www.ultimatemedical.edu

подписаться на рассылку

Календар подій


<Пред След>
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

LinkedIn Facebook ВКонтакте